Δραστηριότητες & Εκθέσεις

Μια κύρια φροντίδα μας είναι να μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή από κοντά με τον κόσμο που μας στηρίζει καθώς και να κάνουμε τα προϊόντα μας πιο δημοφιλή στο κάθε τραπέζι που νοιάζεται για την καλή και αγνή ποιότητα της διατροφής του.

Γι'αυτό κάθε χρόνο μας δίνετε η ευκαιρία μέσα απο διάφορες εκθέσεις του χώρου μας να συναντήσουμε παλιούς συνεργάτες μας καθώς να γνωρίσουμε και νέους μελλοντικούς πελάτες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απο τις συμμετοχές μας σε απερχόμενες εκθέσεις.

Επερχόμενες εκθέσεις

H εταιρία μας έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει την συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2018 που θα λάβει μέρος 10-12 Μαρτίου 2018 στον εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Θα χαρούμε να βρεθούμε ξανά με πελάτες μας και καθώς και να γνωρίσουμε μελλοντικούς συνεργάτες στο HALL 4 STAND Α22.

Supermarket - Mini Market - Περίπτερο 2017

Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος σε μια νεότερη και μικρότερη έκθεση, την Supermarket, Mini Market & Περίπτερο.

Λόγο του μεγέθους της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι που πέρασαν απο το περίπτερό μας ήταν πιο στοχευμένοι και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας.

Για ακόμη μια φορά μπορέσαμε να μεγενθύνουμε τη έκταση της προσβασιμότητας των προϊόντων μας μέσω εταιριών διανομής αλλά και ιδιοκτητών καταστημάτων λιανικής.

Artoza 2017

Για τρίτη φορά ήμασταν ενεργά μέλη της Διεθνής Έκθεσης Αρτοποιϊας Ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2017.

Με κάθε συμμετοχή μας σε διεθνής εκθέσεις γινόμαστε ολοένα πιο έμπειροι, πιο γνωστοί και διαδίδουμε τις γεύσεις μας στον κόσμο.

Δώσαμε τα χέρια για καινούριες συνεργασίες και σε αυτή την έκθεση.

Food Expo 2016

Επόμενος μας σταθμός ήταν η Food Expo 2016 όπου δώσαμε μια δυναμική παρουσία της εταιρίας και των προϊόντων μας.

Η επισκεψιμότητα του περίπτερου μας συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρουσιάσαμε 4 νέες γεύσεις και σχέδια πτι-φουρ και κουλουριών και δεχτήκαμε συγχαρητήρια απο εγχώριους και ξένους παραγωγούς και εμπόρους.

Artoza 2015

Το 2015 το περίπτερο μας στην 14η Artoza εγινε ομορφότερο, μεγαλύτερο και με περισσότερη ποικιλία.

Ενισχύσαμε τις δημόσιες σχέσεις μας με επίκεντρο την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο παρουσιάζοντας αυτό που αγαπάμε και δημιουργούμε.

Με περισσότερα απο 50 είδη βουτυμάτων, τσουρεκιών και πτι-φουρ προσελκύσαμε χιλιάδες επισκέπτες.

Artoza 2011

Tο 2011 λάβαμε μέρος σε μια απο τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής της χώρας μας την Artoza.

Μεσα απο την έκθεση αυτή ανοίξαμε τους ορίζοντες του επιχειρηματικού μέρους της Αγνό Κατερίνης με λαμπρές συνεργασίες πανελαδικά.

Mοιραστήκαμε τεχνογνωσία και αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις στον τομέα μας με περισσοτερες απο 5000 επισκέψεις στο περιπτερό μας.